Rød linsesuppe & svinemørbrad

Rød linsesuppe & svinemørbrad

Menu som jeg lavede en aften vi havde gæster. Specielt er jeg vild med suppen. Den røde linsesuppe er intet mindre end fantatisk. De friske koriander giver supper en lækker friskhed.

Saucen er lavet på en Riesling fra Mosel, det giver saucen en karakteristisk smag, som adskiller sig fra at bruge en mere traditionel hvidvin.

Velbekomme og god fornøjelse.

Forret:
Rød linsesuppe med friske koriander og nybagt brød

Hovedret:
- Svinemørbrad rullet med frisk persille
- Kartoffelmos med saltstegte champignons hertil Auslese sauce
- Sprøde radiser glaseret i sur/sød lage
- Æble-gulerodssalet med en frisk æblecider dressing

Dessert:
- Chokolade Cupcake med flødeostfrosting - serveret med en lækker kop kaffe



0 kommentarer:

Send en kommentar

Next PostNyere opslag Previous PostÆldre opslag Start