Spinatbrød

Spinatbrød

Nemt spinatbrød
Her er en opskrift på et nemt spinatbrød til 4 personer. Der bliver to gode brød
ud af denne opskrift.

Ingredienser:
    - 120 g spinat (Der kan bruges både frisk og frossen spinat)
    - 25 g gær
    - 2 dl vand
    - 1 dl mælk
    - 1 tsk paprika
    - 75 g grahamsmel
    - 350 g hvedemel

Sådan gør du - 5 nemme steps:
1. Skyl spinaten og damp bladene let. Hak spinaten groft.
2. Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt mælk, paprika, salt, spinat og mel.
3.Ælt dejen, til den er smidig og let. Der skal muligvis tilsættes mere mel for at gøre dejel helt perfekt. Stil den et lunt sted i mindst 25 min.
4. Slå dejen ud og del den til to flade brød. Lad dem efterhæve i mindst 20 min.
5.Bag brødene ca. 20 min. ved 225 grader. Afkøl brødene på rist

I opskriften kan der benyttes mere spinat end angivet i opskriften, så skal man blot huske at det kræver mere mel, men det kan tilpasses i forbindelse med at dejen æltes.
    


0 kommentarer:

Send en kommentar

Next PostNyere opslag Previous PostÆldre opslag Start